ΡΟΥΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑ

ΡΟΥΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑ

Γριμόριο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες
Ρούνοι και Μαγεία

Ρούνοι και μαγεία, μια ανάλυση από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες και το Μέντιουμ Άρη. Οι ρούνοι είναι ένα αρχαίο σύστημα γραφής των λαών της Βόρειας Ευρώπης που όμως δεν γνωρίζουμε την αυθεντική τους καταγωγή. Οι ρούνοι από μόνοι τους κρύβουν κάτι μεταφυσικό αφού στη ρίζα της ονομασίας τους κρύβεται η λέξη μυστικό! Αυτά τα αρχέγονα σύμβολά μπορούν να εφαρμοστούν απευθείας σε οτιδήποτε για να εμπλουτίσεις τις μαγικές ιδιότητες , που οι ρούνοι αντιπροσωπεύουν ή να χρησιμοποιηθούν μαζί με τα ξόρκια για να αυξήσεις το βαθμό της επιτυχίας και της δύναμής τους. Αυτά τα ιερά σύμβολα είναι υπέροχα για να ενσωματωθούν στα δικά σου ξόρκια. Είναι επίσης ιδανικά για να συλλογιστείς και μπορούν να ξεκλειδώσουν τη δύναμη, για την οποία προηγουμένως δεν είχες πρόσβαση.

FEHU

Αυτός ο ρούνος ξεκινάει με την αλφάβητο Futhark και είναι ο πρώτος από τους τρεις aettir. Χαρακτηρίζει το θηρίο του φορτίου. Δουλοπρεπές, χαζό, αργό, εξημερωμένο και ήπιο. Δειλά. Αυτός είναι ο απεσταλμένος ρούνος, που χρησιμοποιείται στη μαγεία. Για να αναπτυχθείς, να περιπλανηθείς ή να καταστρέψεις.

Θετικές επιρροές, λευκή μαγεία:

Πλούτος, κατοχές, τιμές, ιδιοκτησία, χρήματα, επέκταση. Εξουσία πάνω στο περιβάλλον κάποιου, αύξηση πλούτου, γονιμότητα, κινητικότητα.

Μαύρη μαγεία:

Ενσταλάζει τη δειλία, τη θαμπάδα, διαλύει το πνεύμα, δένει έναν εχθρό, ενσταλάζει το φόβο και την εξάρτηση σε έναν εχθρό.

URUZ, AUROCHS

Οι βούβαλοι είναι ένα είδος άγριου βοδιού που ζούσε στα Ευρωπαϊκά δάση. Μέχρι το 1600  κυνηγούνταν ως την εξαφάνιση. Αυτός ο ρούνος  είναι ο συμπαντικός σπόρος, οι απαρχές και η προέλευση.  Είναι το αρσενικό στη φύση και δίνει δύναμη, αντοχή και φυσική κατάσταση. Είναι ένας ρούνος για κουράγιο και τόλμη, ελευθερία και επανάσταση. Το Ur αντιπροσωπεύει το κέρατο ή τη στύση του φαλλού, την ανάσταση, τη ζωή μετά το θάνατο. Τη γέννηση, τη ζωή και το θάνατο.

Λευκή Μαγεία: προκαλεί τη δράση, τη σεξουαλική δραστηριότητα. Την ελευθερία

Μαύρη Μαγεία: χρησιμοποιείται για να απειλήσει και να καταστρέψει.

Μαγεία: μεταφορά ενεργειών, χρησιμοποιείται για να προβάλλει ή να προσελκύσει την ενέργεια. Επαναλαμβανόμενη χρήση αυτού του ρούνου θα αυξήσει σταδιακά τις ποσότητες ενέργειας που κάποιος μπορεί να χειριστεί οποιαδήποτε στιγμή. Βοηθάει στην ανάπτυξη των δικών του αποθεμάτων δύναμης. Όταν χρησιμοποιείς το Fa με κάποιον άλλο ρούνο, λειτουργεί για να αυξήσεις την ισχύ οποιουδήποτε ρούνου, που χρησιμοποιείται για καλό ή αρρώστια. Αυθεντίες μπορούν να συνδυάσουν τις δυνάμεις του Fa με τις δυνάμεις του Isa (φωτιά και πάγος), αλλά αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί καταστροφικό για τους αμύητους. Πράσινο και λαμπυρίζον χρυσός λειτουργούν καλά με τις ενέργειες αυτού του ρούνου.

THURISAZ (Thor)

Το Thurisaz είναι ο Ρούνος του Πόνου, της Αιχμηρότητας και του Κοψίματος. Αυτό είναι ένα καταστροφικό απομεινάρι του Χάους και της Δύναμης. Χρησιμοποίησε αυτό το ρούνο για να διαλύσεις εμπόδια, να καταστρέψεις, να μεταμορφώσεις και να δημιουργήσεις. Το Χάος είναι η πραγματική φύση αυτού του ρούνου και  μια δυνατή θέληση και μυαλό χρειάζονται για να τον ελέγξουν. Αυτός ο ρούνος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλους ρούνους και ξόρκια για σκοπούς αποκάλυψης. Ο Thor επικαλείται τη δύναμη του μπερσέκερ και εξαιτίας αυτού τα αποτελέσματα μπορεί να είναι κάπως ανεξέλεγκτα, για μια ακόμη φορά, μια ισχυρή θέληση και μυαλό συνίστανται ιδιαίτερα, όταν χρησιμοποιείται αυτός ο ρούνος. Η δύναμη του  Thor μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σηκώσεις καταιγίδες και απευθείας κεραυνούς. Χρησιμοποιώντας αυτό το ρούνο με αιματήτη μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικό στο να εμποδίζεις κατάρες. Χρησιμοποίησε ένα μυτερό κρύσταλλο για να βοηθήσεις στην προβολή της ενέργειας αυτού του ρούνου.

Μαύρη μαγεία: Φέρνει σύγχυση και καταστροφή. Ο Thor χρησιμοποιείται περισσότερο για την καταστροφή των εχθρών και στις κατάρες. Χρησιμοποίησε αυτό το ρούνο για να ελέγξεις και να καταστήσεις έναν εχθρό αδύναμο.

Λευκή Μαγεία: Ρούνος της ίασης. Βελτιώνει τη σοφία, το κουράγιο, τη φυσική δύναμη, την ανεξαρτησία και την ηγετική ικανότητα.

ANSUZ (Θεός)

Ρούνος της δύναμης του λόγου, καταστρέφει την τυραννία. «Η πνευματική σου δύναμη σε απελευθερώνει». Σειρά, το αντίθετο του χάους, δημιουργική έμπνευση, ικανότητα μαγικής αγόρευσης και για να πείθεις τους άλλους και το κοινό μέσω του λόγου. Ανοίγει κανάλια αυτό-έκφρασης και ξεπερνάει εμπόδια κάθε είδους. Χρησιμοποιείται στην αφαίρεση δεσμών. Βοηθάει στη βελτίωση των ψυχικών και μαγικών ικανοτήτων κάποιου. Επίσης, χρησιμοποιείται για δουλειά στις επικλήσεις. Χρησιμοποιείται με το κυανό λαζούλι δουλεύοντας για να επικοινωνήσεις με τους Δαίμονες.

RAIDHO

Ρούνος της κίνησης, των ταξιδιών και της φυσικής  αντοχής. Αυτός ο ρούνος  έχει χρησιμοποιηθεί ως γητειά για τους ταξιδιώτες, αυτό περιλαμβάνει αστρικά ταξίδια όπως επίσης και κινήσεις Reidh ως ένας οδηγός για τους νεκρούς και το ταξίδι τους στον κάτω κόσμο. Αυτό είναι επίσης ένας ρούνος  μετεγκατάστασης, όπως μετακομίζοντας σπίτι. Reidh επίσης σημαίνει αναζήτηση και μόχθος- μια αναζήτηση και είσοδος στο άγνωστο. Μαγικά αυτός ο ρούνος, όταν οι ενέργειες κατευθύνονται σε κάποιον, θα τον κάνουν νευρικό και δυσαρεστημένο. Δημιουργεί αλλαγές στη ζωή είτε για καλό, είτε για αρρώστια ανάλογα με τους άλλους ρούνους, που χρησιμοποιούνται στην εργασία. Ο Reidh είναι ένας ηλιακός ρούνος, καθώς επίσης συμβολίζει το άρμα του Amon Ra, του Αιγύπτιου Θεού του Ήλιου και αντιπροσωπεύει τον οκταπλάσιο κύκλο των Greater Sabbats. Ο Reidh επίσης βοηθά στα αστρικά ταξίδια. Ένας ρούνος του ρυθμού και της μουσικής, ο Reidh κάνει κάποιον γνώστη των φυσικών ρυθμών της ζωής και τον βοηθάει να οργανώσει καλύτερα το χρόνο του. Αυτός ο ρούνος αντιπροσωπεύει τη δικαιοσύνη και την αίσθηση του νόμου, ενώ Tyr είναι το γράμμα του νόμου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τελετουργικό για να δώσει δύναμη.

KENAZ

Ρούνος του φωτός. Το φως της ψυχής επίσης της νοημοσύνης. Ο ταξιδιώτης στο δρόμο του προς τον κάτω κόσμο είχε τον Kaun για να φωτίζει και να οδηγεί. Το σχήμα αυτού του ρούνου είναι ενός δέλτα για απαλή πτήση/έξοδο και επίσης εισχώρηση. Μαγικά αυτός ο ρούνος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λογικά, διεισδυτικά πράγματα, καθώς κουβαλάει ενέργεια. Μπορεί επίσης να αυξήσει την επίγνωση και να δώσει διορατικότητα. Στη μαύρη μαγεία, χρησιμοποιείται για να υποκινήσει τη χαζομάρα και λειτουργεί έτσι ώστε το θύμα να παραμείνει στο σκοτάδι. Αυτός ο ρούνος επίσης αντιπροσωπεύει πληγές/πόνο, φλεγμονές, οίδημα και θυμούς. Χρησιμοποιείται για τον έλεγχο και την τιθάσευση των σεξουαλικών ενεργειών και ασκώντας τη μαγεία του σεξ, συχνά χρησιμοποιείται με άλλους πέντε ρούνους  και χρησιμοποιείται για να απελευθερωθεί το πνεύμα στα βασίλεια της δύναμης. Αυτός ο ρούνος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κατευθύνει και να επηρεάσει τα συναισθήματα των άλλων. Αποδίδει χάρισμα, που είναι συνδεδεμένο με τις σεξουαλικές ενέργειες. Είναι χρήσιμο να αυξηθεί η κουνταλίνη. Αχάτης της φωτιάς και οπάλιο της φωτιάς μπορούν να χρησιμοποιηθούν με αυτό το ρούνο, ειδικά όταν ασκείται η μαγεία του σεξ.

GEBO

Αυτός είναι ένας ρούνος της θυσίας και της δοτικότητας. Κάτι προσωπικής μας αξίας που μας έχει δοθεί ελεύθερα, όπως το αίμα μας όταν επιλέγουμε να καθαγιάσουμε τους ρούνους με αυτόν τον τρόπο. Αυτός είναι ένας ρούνος της μύησης, όπου κάνουμε προσωπικές θυσίες για να αποκτήσουμε τη γνώση, τη δύναμη και τη σοφία. Χωρίς πόνο, κανένα κέρδος.

Μαγικά, ο GEBO είναι ένας φορέας δώρων. Ο GEBO συσχετίζεται με τους γάμους και τις συμμαχίες. Ο GEBO χρησιμοποιείται επίσης και στη μαγεία για το σεξ και για να δένεις ξόρκια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δέσεις κάποιον σε μια ανεπιθύμητη υποχρέωση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν σχεδιάζεις ερωτικά ξόρκια.

Σμαράγδι και νεφρίτης είναι οι πολύτιμοι λίθοι που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ρούνο. Όταν χρησιμοποιείται στη Μαύρη μαγεία, φέρνει πόνο και θυσία στο θύμα, χωρίς καμία αποζημίωση. Όταν χρησιμοποιείται μαζί με τον Isa ρούνο, ο συνδυασμός είναι ισχυρός για να δένεις εχθρούς.

WUNJO

Ο Wunjo είναι ένας ρούνος των τιμών και των βραβείων. Οι προσπάθειές μας αμείβονται. Ο Vend είναι ευτυχία, που συγχωνεύεται με το φως. Εξουσία, σεβασμός και δύναμη. Αυτός ο ρούνος είναι εξαιρετικός για να εξαφανίσεις την κατάθλιψη. Βοηθάει να ενώσεις τα μέλη μιας οικογένειας και να επιδιορθώσεις φιλίες. Διαλύει τα εμπόδια ανάμεσα σε εσένα και σε άλλους. Όταν κατευθύνεται για τη μαύρη μαγεία, αυτός ο ρούνος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενσταλάξεις την υπερβολική άνεση και εμπιστοσύνη για λάθος πράγματα σε άλλους, οδηγώντας τους στην πτώση τους. Ο Wunjo είναι επίσης ένας ρούνος της ίασης, καθώς δένει την ίαση του μυαλού με την ίαση του φυσικού εαυτού. Απομακρύνει τις αρρώστιες. Καλό για να εργαστείς με τα τσάκρα της καρδιάς. Το τοπάζι βελτιώνει αυτό το ρούνο, όπως επίσης και ο ροζ χαλαζίας. Καλό για να αυξήσεις την άνεση και την αυτοεκτίμησή σου.

HAGL

Αυτός ο ρούνος αντιπροσωπεύει το χαλάζι. Ακούσια θυσία χωρίς καμία αμοιβή – ένας ρούνος της ταλαιπωρίας και της αδικίας. Ένας ρούνος της καταστροφής και της βίας. Αυτός ο ρούνος χρησιμοποιείται κυρίως στη μαύρη μαγεία, στέλνοντας την καταστροφή στη μορφή οποιουδήποτε ρούνου χρησιμοποιείται μαζί με αυτόν, απονέμοντας βίαιη απώλεια και πόνο. Ο Hagl είναι ένας ρούνος του τέλους και το νούμερο εννιά.

NAUTHIZ

Ο Nauthiz είναι ένας ρούνος της αντοχής και της θέλησης. Η πνευματική δύναμη για να διαρκέσει. Αντιπροσωπεύει τη σκοτεινή νύχτα της ψυχής. Συνδέεται με τον ρούνο Hagl. Όταν χρησιμοποιείται στη λευκή μαγεία, αυτός ο ρούνος δίνει ανυπακοή και τη δύναμη να συνεχίσεις, όταν όλες οι ελπίδες φαίνονται χαμένες. Είναι ένας ρούνος της επιβίωσης και της γενναιότητας μπροστά στην όψη του θανάτου. Όταν κατευθύνεται σε άλλον, αυτός ο ρούνος μπορεί να δώσει πνευματική δύναμη για να συνεχίσεις και να αντέξεις μπροστά σε μια καταστροφή. Όταν χρησιμοποιείται στη μαύρη μαγεία, φέρνει ταλαιπωρία και δυσκολίες. Ο Naudh είναι ένας ρούνος της τριβής και της αντίστασης. Ένας ρούνος εξορισμών και καθάρσεων από τη φωτιά. Ο Naudh μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αντιξόρκια. Αναπτύσσει τη θέληση και την αυτό-επάρκεια. Ο ρούνος της δοκιμασίας και δοκιμής. Ο οψιδιανός είναι ο πολύτιμος λίθος που χρησιμοποιείται με αυτόν τον ρούνο. Ο οψιδιανός είναι επίσης ο λίθος του πλανήτη Κρόνου, ο οποίος απονέμει τις δυσκολίες και την αντοχή.

ISA

Ο Isa είναι ένας ρούνος του δεσίματος. Αντιπροσωπεύει τη μυστικότητα και την υπουλότητα και χρησιμοποιείται σε εγχειρήματα όπου κάποιος επιθυμεί να ενεργήσει χωρίς να αποκαλυφθεί. Ο Iss απονέμει το αόρατο. Στη φύση, ο πάγος πλησιάζει αθόρυβα στη γη, σιωπηλά παγώνοντας και ακινητοποιώντας τα πάντα στο διάβα του. Ο ανύποπτος πέφτει θύμα του. Μαγικά, ο Iss είναι ένας ρούνος του δεσίματος και της αποτροπής της δράσης μέσω κρυφών μέσων. Μπορεί να σταματήσει ένα σχέδιο και να αποτρέψει κάτι από το να αναπτυχθεί. Χρησιμοποιείται για να αποκρύψει και μπορεί να καταστήσει ένα θύμα αγνώμον για την προκείμενη προσωπική καταστροφή, σε σημείο όπου οποιεσδήποτε δράσεις προσπαθήσει, θα είναι πολύ αργοπορημένες. Χρησιμοποιείται επίσης στην αποτροπή οποιασδήποτε δράσης και μπορεί να καταστρέψει σχεδιασμένη δραστηριότητα. Ο Isa παγώνει τη δράση και είναι ο ρούνος του κρύου, της άγονης στασιμότητας και του θανάτου. Ο Isa είναι το ακριβώς αντίθετο του Fehu. Όπως ο Fehu είναι ένας ρούνος της κινητικότητας, ο Isa είναι ένας ρούνος του δεσίματος.

Χρησιμοποιείται σε τελετουργικό εναντίον κάποιου, φέρνει στειρότητα, αποτρέπει την ευημερία, προκαλεί κατάθλιψη και φέρνει εμπόδια στη δράση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει φόβο που παραλύει ή εμμονή και για να αποτρέψει ή να σταματήσει την κίνηση, τόσο εκείνη της ανάπτυξης, όσο και αυτή της διάλυσης.  Σε μια πιο θετική στάση, αυτός ο ρούνος είναι βοηθητικός  στον κενό διαλογισμό, καθώς δρα για να σταθεροποιήσει και επίσης βοηθητικός στη συγκέντρωση, φέρνοντας ηρεμία και καθοδήγηση. Χρειάζεται προσοχή, καθώς ο ρούνος μπορεί επίσης να κάνει το χρήστη του βαριεστημένο και/ή ψυχαναγκαστικό. Ο Isa λειτουργεί για να γαληνεύσει την υστερία, την υπερκινητικότητα και την αδιάκοπη κίνηση. Συχνά χρησιμοποιείται σε ξόρκια εκδίκησης και άμυνας, βοηθάει στη συγκέντρωση της θέλησης αυτού που ενεργεί. Χρησιμοποιούμενη με άλλου ρούνους, δρα για να δέσει και να προστατεύσει τις ενέργειες και να τις προφυλάξει από το να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους.

JERA

Ο Jera είναι ένας ρούνος των κύκλων και είναι συμβολικός της συγκομιδής, όπου οι προσπάθειες της φύτευσης και η δουλειά στα χωράφια ανταμείβονται με τις σοδειές. Ο Ar αντιπροσωπεύει τους κύκλους της αλλαγής. Κύκλοι ζωής, κύκλοι της σελήνης, οι κύκλοι των εποχών και των αλλαγών. Ο Ar είναι σε αντίθεση με τον Iss, όπου τα πάντα σταματάνε. Σηματοδοτεί την επιστροφή του Ήλιου και φέρνει τη δράση. Ο Ar συμβολίζει ένα στρόβιλο κυκλικής ενέργειας- την οκταπλάσια ρόδα της ζωής, το σημείο μέσα στον κύκλο, το οποίο είναι  το ιερογλυφικό του Ήλιου, που σημαίνει αναγέννηση. Όταν χρησιμοποιείται σε μαγικά εγχειρήματα, μπορεί να φέρει ανατροπή στην προσωπική τύχη. Όπως η Κάρτα Ταρώ, ο Τροχός της Τύχης, ο Ar μπορεί να αντιστρέψει τις συνθήκες ώστε η κακοτυχία να αντικατασταθεί με τύχη και αντιστρόφως. Ρούνος της υπομονής και της επίγνωσης, κινείται σε αρμονία με τους φυσικούς κύκλους. Αυτός ο ρούνος είναι εξαιρετικός για να δουλέψεις με τη φύση και είναι ένας ρούνος της ευκαρπίας. Ο Ingwaz είναι ο σπόρος, που φυτεύεται, Berkano είναι η γη που τον δέχεται και Jera είναι η ανάπτυξη και η συγκομιδή. Ένας ρούνος μακροχρόνιου σχεδιασμού και επιμονής και εξασφαλίζει την επιτυχία των φυτών. Αυτός ο ρούνος είναι επίσης βοηθητικός, καθώς λειτουργεί σαν ένας οδηγός για τη σωστή χρονική στιγμή των τελετουργικών, ειδικά για την έναρξη. Όταν χρησιμοποιείται στη μαύρη μαγεία, αυτός ο ρούνος μπορεί να φέρει τις χειρότερες πιθανές πτυχές ενός ατόμου για να εμφανίσει και να αναπτύξει τις δυνάμεις της αυτοκαταστροφής. Ο λίθος είναι βρύα αχάτης.

EIHWAZ

Χρησιμοποιείται στην νεκρομαντεία (επικοινωνία με τους νεκρούς). Είναι ένας ρούνος του θανάτου και της δύναμης πάνω στους νεκρούς. Ο Eihwaz ενδυναμώνει τη θέληση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις αναδρομές σε προηγούμενη ζωή για να αποκτήσεις τη γνώση και τη σοφία από προγενέστερες ζωές. Αντιπροσωπεύει τη δύναμη της κουνταλίνης. Αυτός ο ρούνος προφυλάσσει τη ψυχή από όλων των ειδών τις δυσκολίες. Όπως ο πλανήτης Πλούτωνας, είναι ένας ρούνος της μεταμόρφωσης μέσω του θανάτου και της αναγέννησης και κυβερνάει με βαθιές και ισχυρές μεταμορφώσεις σε όλα τα επίπεδα. Ο smoky χαλαζίας χρησιμοποιείται με αυτόν τον ρούνο. Και τα δυο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ενεργοποιήσουν και να αυξήσουν τη κουνταλίνη.

PERTHRO

Ο Perthro είναι ένας ρούνος που χρησιμοποιείται στη μελλοντολογία. Μέσω αυτού του ρούνου, κάποιος μπορεί να αποκτήσει τη γνώση και τη σοφία άλλων ρούνων. Αυτός ο ρούνος δρα ως προστασία ενάντια σε καταστροφικές δυνάμεις συγκεκριμένων ρούνων. Μέσω του Perthro μπορούμε ενστικτωδώς να ανακαλύψουμε τη χαμένη γνώση όλων των ρούνων. Ο Perthro είναι ένας ρούνος του διαλογισμού. Ο όνυχας είναι ο λίθος που χρησιμοποιείται σε αυτό το ρούνο.

ALGIZ

Αυτός ο ρούνος χρησιμοποιείται για προστασία. Χρησιμοποιείται επίσης και στην καθαγίαση και εξαφάνιση των αρνητικών ενεργειών. Είναι εξαιρετικός για τον χειριστή να το φοράει όταν πραγματοποιεί επικίνδυνα τελετουργικά, καθώς προστατεύει ενάντια σε αρνητικές ενέργειες. Ο μαύρος τουρμαλίνης είναι ο λίθος που χρησιμοποιείται σε αυτόν τον ρούνο.

SOWILO

Ο Sowilo είναι ο ρούνος του Ήλιου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αρσενική μαγεία. Ο Sowilo είναι ένας ρούνος της αηττητότητας και του τελικού θριάμβου. Αυτός ο ρούνος είναι κίνητρο και δράση και απονέμει τη θέληση να δράσεις. Συμβολίζει τα τσάκρα και τη σπίθα της ζωής. Η κουνταλίνη είναι σαν τον κεραυνό και αστράφτει στο μυαλό, όταν συνδέεται με το 6ο τσάκρα. Ο Sowilo χρησιμοποιείται για την ενδυνάμωση της θέλησης και της άνεσης. Έχει εξίσου προστατευτικές και επιθετικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται στην κατανόηση των ενεργειακών δυνάμεων του κόσμου και του αστρικού. Όταν χρησιμοποιείται με άλλους ρούνους, τους ενεργοποιεί και τους ενδυναμώνει. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο διαλογισμό και για να ενδυναμώσεις  τα τσάκρα. Εξωτερικεύει τις ηγετικές ικανότητες κάποιου και την ικανότητά του να εμπνέει τους άλλους. Βελτιώνει τη δύναμη του πνεύματος. Το πολύτιμο πετράδι είναι το διαμάντι.

TIWAZ

Ενσταλάζει το κουράγιο και την εντιμότητα. Ο Tyr είναι ο ρούνος της δικαιοσύνης. Χρησιμοποιείται για σταθερότητα και για το δέσιμο των χαοτικών ενεργειών. Καλός για άμυνα και έργα εκδίκησης, καθώς αντιπροσωπεύει τη δικαιοσύνη. Bloodstone και αιματίτης είναι οι λίθοι που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ρούνο.

BJORK

Αυτός ο ρούνος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εργασίες για τη θηλυκή γονιμότητα. Χρησιμοποιείται για απόκρυψη και προστασία. Αυτός ο ρούνος συμβολίζει τις θηλυκές ενέργειες. Είναι ένα παλιό Παγανιστικό έθιμο για να περιβάλλεις ένα παιδί στη γέννηση με τις προστατευτικές ενέργειες του Berkano, ο οποίος παραμένει μαζί του/της καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του/της.

EHWAZ

Αντιπροσωπεύει το άλογο. Ταχτοποιείται επίσης στενά με τον Castor και τον Pollux τους Gemini διδύμους. Χρησιμοποιείται για να δεις το μέλλον και για ψυχική επικοινωνία. Όπως το τέταρτο τσάκρα, αυτός ο ρούνος ενώνει τα αντίθετα. Αυτός ο ρούνος σφυρηλατεί τους δεσμούς και χρησιμοποιείται για να σφραγίσει γάμους και φιλίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δέσεις τις σκέψεις και τις πράξεις κάποιου ανάλογα με τη θέληση του χειριστή. Χρησιμοποιείται στην πνευματική μαντεία για να καταλάβεις τη θέληση των Θεών. Χρησιμοποιείται για να ενδυναμώσεις τους τρόπους σκέψης και να τους φέρεις κάτω από τον έλεγχο και τη θέληση του mage. Όταν χρησιμοποιείται με άλλους ρούνους, ο Eihwaz ενώνει αρμονικά τις ενέργειες.

ΜΑΝΝΑΖ

Ρούνος της λογικής και της αριστερής πλευράς του εγκεφάλου. Χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της νοημοσύνης και την ενδυνάμωση της μνήμης. Βοηθάει κάποιον να αποκτήσει περισσότερη γνώση για τον εαυτό του, κάτι το οποίο είναι σημαντικό όταν ασκείς μαγεία. Αμέθυστος.

DAGAZ

Αντιπροσωπεύει την κορύφωση του οργασμού, όπου το αντικείμενο της εργασίας γίνεται συνειδητό. Όπως ο πλανήτης Ουρανός, αυτός ο ρούνος δίνει λάμψεις διαίσθησης και γνώσης. Χρήσιμος για την αύξηση της κουνταλίνης. Καλύτερος αν χρησιμοποιηθεί με άλλους ρούνους, που βελτιώνουν τη σοφία και την επίγνωση.

LOGR

Καλύπτει και συμβολίζει το άγνωστο. Αποκαλύπτει και αντενεργεί στα δηλητήρια. Το κρυφό αποκαλύπτεται. Βοηθάει στην επίγνωση των ενεργειών και βελτιώνει την ευαισθησία κάποιου. Καλό για ραβδοσκόπους και pendulum workers. Βοηθάει στην αστρική εργασία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσεις τη φυσική και ψυχική δύναμη. Χρησιμοποιείται στη θηλυκή μαγεία και για να καλύψεις τις δυνάμεις άλλων ρούνων.

INGWAZ

Το εναλλακτικό σύμβολο για αυτόν τον ρούνο είναι αρκετά όμοιο με αυτό του Azazel. Αυτός ο ρούνος είναι το αρσενικό αντίστοιχο του Berkano. Αντιπροσωπεύει το Θεό “Ing”. Ο Ingwaz είναι ο ρούνος, στον οποίο αποθηκεύεται η δύναμη. Τροποποιεί την ενεργή δύναμη σε πιθανή δύναμη. Μπορεί να στερήσει από έναν άνδρα την αρρενωπότητά του ή οποιονδήποτε, αρσενικό ή θηλυκό από τις δυνάμεις της ζωής του. Όπως ένας κρύσταλλος, αυτός ο ρούνος αποθηκεύει την ενέργεια μέχρι αυτή να χρειαστεί. Είναι ένα μαγικό απόθεμα. Ο λίθος είναι το ελεφαντόδοντο.

DAGAZ

Αντιπροσωπεύει την κορύφωση του οργασμού, όπου το αντικείμενο της εργασίας γίνεται συνειδητό. Όπως ο πλανήτης Ουρανός, αυτός ο ρούνος δίνει λάμψεις διαίσθησης και γνώσης. Χρήσιμος για την αύξηση της κουνταλίνης. Καλύτερος αν χρησιμοποιηθεί με άλλους ρούνους, που βελτιώνουν τη σοφία και την επίγνωση.

ODHAL

Ρούνος της ιδιοκτησίας και της γης. Κληρονομιά. Ρούνος της καταγωγής και της κληρονομιάς. Χρησιμοποιείται για να πατήσεις σε κάποιου τη φυλετική μνήμη για γνώση της καταγωγής. Χρησιμοποιείται για να αποκτήσεις πλούτο με τη μορφή περιουσίας και κατοχές. Αντίθετα με το Fehu, αυτός ο ρούνος αντιπροσωπεύει την ιδιοκτησία που είναι ριζωμένη και όχι κινητή, μια κατάσταση ριζών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει ρατσισμό και πολιτιστικές προκαταλήψεις. Ο Othala αντιπροσωπεύει τον κύκλο – το όριο. Απολιθωμένο ξύλο λειτουργεί καλά με τον Othala. Φέρνει αναμνήσεις παρελθοντικών ζωών, ταλέντα και σοφία από προηγούμενες ενσαρκώσεις.

Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες εκτός από τα δωρεάν ξόρκια Ταρωτώ θα βρεις και ενδιαφέροντά μαγικά άρθρα από το Μέντιουμ Άρη που μοιράζεται μαζί σας γνώσεις για την μαγεία!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΑΓΙΚΑ ΞΟΡΚΙΑ
ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ
Μαγικά Φίλτρα Ταρωτώ

ΜΑΓΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ
ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΙΑ

ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΙΑ

Μενού
Cookie Notification
Χρησιμοποιούμε cookies έτσι ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως χρήστες στην ιστοσελίδα μας. Αν προχωρήσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies, σημαίνει πως αποδέχεστε την χρήση τους.
Πολιτική απορρήτου
Ρυθμίσεις Cookies
ΟΚ, μου αρέσουν τα Cookies!